De meest warme winterjassen voor heren

Blog De meest warme winterjassen voor heren

Wanneer de winter eraan zit te komen, wil je graag een winterjas die bestemd is tegen wind, regen en kou. Toch kan het een moeilijke opgave zijn om een geschikte winterjas te vinden. Te duur, te dun of het zit niet helemaal lekker. Hieronder zetten wij de meest fijne en fashionable winterjassen voor je op een rij. 

1. De parka

Deze jas is niet weg te slaan: de tijdloze parka. Deze populaire jas is overgekomen vanuit Amerika en is in Europa ook een enorme trend geworden. Deze jas is namelijk heerlijk warm door zijn voering en het model sluit goed aan op alle lichamen. De parka is bestand tegen weer en wind en het houdt je de hele winter droog. Je kunt hem aanpassen naar jouw eigen stijl: wil je de jas zonder of met bontkraag? En heb je hem liever in het rood, zwart of blauw? De parka is er in alle soorten en maten.

2. De lange winterjas

Is een stijlvolle en casual winterjas meer jouw ding en heb je een lang postuur? Dan is een lange winterjas misschien iets voor jou. Deze jas oogt namelijk klassiek, maar kan ook zeker casual gedragen worden. Met een lange jas creƫer je een nette uitstraling. Je kunt een lange winterjas goed combineren met vrijwel alle schoenen. Ook is een lange jas geschikt voor het winterweer en het houdt je goed warm. Een klein nadeel is dat er op de meeste lange winterjassen geen capuchon zit. Oplossing: een paraplu!

3. De bomberjack

Of ga jij liever voor een korte, stoere jas die je goed kunt combineren met vrijwel alles? Misschien is dan de Moncler heren jas een goed voorbeeld met zijn vele bomberjacks. De bomberjack is namelijk ook dit seizoen weer een enorm populaire jas. Ook deze trend is afkomstig van onze Amerikaanse westerburen. Bovendien is deze jas geschikt voor de kou, regen en ander winterweer door zijn goede en warme vulling. Let er wel op dat je bij de bomberjack specifiek kijkt naar winterjassen: de bomberjack is namelijk zo populair dat er ook lente- en zomerjassen van bomberjacks worden verkocht. 

Recente berichten