Een dag weg met je vriendinnen

Blog Een dag weg met je vriendinnen

Je vormt al geruime tijd een hechte vriendinnenkring met je vriendinnen. Samen delen jullie vreugde en verdriet. Wanneer er iets te vieren valt, zijn deze meiden altijd de eersten die een uitnodiging krijgen. Toch beperkt jullie gezamenlijke tijd zich vaak tot een avondje dansen of een bezoekje aan de kroeg. Het wordt hoog tijd om daar verandering in te brengen. Een dag, of wellicht zelfs meerdere dagen, samen op pad gaan zal de band tussen jullie alleen maar sterker maken.

Ontdek Nederland

Hoe leuk is het om als Nederlander toerist te spelen in eigen land? Je zult verbaasd zijn van de vele fantastische plekken die Nederland te bieden heeft, zelfs als je er al jarenlang woont. Denk aan de prachtige Keukenhof, het miniatuurstadje Madurodam, het historische Kinderdijk of het idyllische Giethoorn. Huur een bootje en ontdek met je vriendinnen het ‘Venetië van het noorden’ en het nationale park de Weerribben. Of maak een ontspannen rondvaart door de betoverende grachten van Amsterdam. Wil je in traditionele klederdracht op de foto en genieten van een smakelijk visje? Dan mag een bezoekje aan Volendam niet ontbreken. Een dagje als toerist op pad met je vriendinnen staat garant voor plezier. Waarschijnlijk kan je de typische souvenirs niet laten liggen en kom je thuis met een Volendammer kostuum, flesopener of een mok.

Wandeling of fietstocht

Als jullie liefhebbers zijn van de natuur en wandelen, zijn er talloze mogelijkheden in Nederland om hiervan te genieten. Stap in de trein of bus en verken de mooiste natuurgebieden van ons land. Nederland herbergt zoveel prachtige wandelgebieden. Plan samen een mooie route, vul de rugzakken met eten en drinken en trek je wandelschoenen aan. Om een echte groep te vormen, kunnen jullie rugzakken bedrukken met de namen van iedereen. Gaan jullie voor een wandeling die meerdere dagen duurt en overnachten jullie ergens? Neem dan de benodigdheden mee in tassen. Zo zijn bedrukte katoenen tassen met logo altijd gemakkelijk te herkennen. Als jullie de voorkeur geven aan fietsen, zijn er ook tal van prachtige routes te vinden die jullie in één dag of verspreid over meerdere dagen kunnen afleggen.

Amusement

Wil je even de zorgeloosheid van je jeugd herbeleven? Breng een bezoek aan een pretpark. Samen met je vriendinnen angstige momenten beleven in de achtbaan, de hoogte opzoeken in het reuzenrad of huiveren in het spookhuis. Als dit niet jouw ding is en je meer geniet van muziek, theater en dans is een festival een goede keuze. Laat je helemaal gaan tijdens een populair evenement. Op een festival heerst altijd een geweldige sfeer en kun je met je vriendinnen urenlang rondstruinen. Wat voor uitje het met de meiden ook wordt, één ding is zeker: het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Recente berichten