Dit zegt het sterrenbeeld Tweelingen over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Tweelingen over jou

Geboren tussen 22 mei en 21 juni, flexibel, fantasierijk, nerveus en oppervlakkig: dat is het sterrenbeeld Tweelingen in een notendop. In dit artikel beschrijven wij hoe de Tweeling fungeert op de werkvloer, in de liefde en wat zijn karaktereigenschappen zijn. Lees gauw verder!

Op de werkvloer

Als Tweeling ben je zeer goed in spreken, verhalen vertellen, schrijven en luisteren. Je hebt namelijk een enorme fantasie! Je hebt veel gespreksstof en je weet mensen te imponeren. Je bent nieuwsgierig naar andere mensen en de achtergronden van hen. Je wil graag veel weten over iemand. Dit zijn goede eigenschappen van jou als werknemer. Een geboren spreker: dat is een Tweeling. Leraar, een tv-personage, zanger, salesman of een maatschappelijk werker zijn beroepen die goed bij de Tweeling passen. Herken jij jezelf hierin?

In de liefde

Jij uit jouw liefde naar anderen met veel woorden, geschreven of gesproken. Je vindt het leuk om verrassingen en uitjes te organiseren voor jouw vrienden of partner. Ook bedenk jij de meest originele cadeaus. Je bent graag omringd door vrienden en familie: gezelligheid vind jij belangrijk. Je hecht veel waarde aan deze mensen en onderhoudt graag het contact. Een mentale en lichamelijke connectie met jouw partner is belangrijk en je moet constant gestimuleerd blijven. De Tweeling kan zich het best omringen met een Waterman, Boogschutter, Leeuw of Ram. Zij houden jou spontaan, uniek en avontuurlijk. Zij geven jou de vrijheid waar jij naar op zoek bent.

Karaktereigenschappen

Hierboven is het karakter van de Tweeling al aardig omschreven. Het beeld wat je op dit moment hebt van de Tweeling is waarschijnlijk sociaal en levendig. Toch missen er nog een aantal karaktereigenschappen, die wij graag nog even bespreken. Jij geeft veel om de mensen om je heen. Je wil hen graag op hun gemak stellen: een grapje vertellen of een serieus gesprek voeren, het kan allemaal bij de Tweeling. Het gaat erom dat je een positieve bijdrage kan leveren aan iemand. Toch heb je veel last van stemmingswisselingen. Elke dag leer jij jezelf weer een beetje kennen. Hierdoor kun jij wat warrig en verstrooid overkomen. Je bent constant met je gedachten bezig in je hoofd.

Recente berichten